Patissarit על קצה הכפית

Patissarit הינה קונדיטוריה הממוקמת ברעננה, שהוקמה על ידי הקונדיטורית שרית טרליוק ב-2011. בתחילת הדרך הציעה הקונדיטוריה ללקוחותיה שפע עצום של עוגות וקינוחים עם דגש על המטבח הצרפתי, אבל ממש לא רק. למעשה, כל מה שלקוחותיה של שרית ביקשו - הם קיבלו. ואם קיבלה בקשה לקינוח שלא הכירה,  היא ביררה, בדקה והכינה. התוצאה? רבבות של לקוחות מרוצים מכל אזור המרכז והשרון שהזמינו עוגות וקינוחים על בסיס קבוע והמליצו לחברים.
ב-2014, עם מעבר הקונדיטוריה לחלל גדול יותר, החלה שרית לקיים סדנאות אפייה וקונדיטוריה. בתהליך הדרגתי שנמשך לאורך זמן, המיקוד עבר ממכירת עוגות וקינוחים לסדנאות אפייה ייחודיות. בסופו של תהליך, שרית החליטה להתמקד אך ורק בתחום של סדנאות הקונדיטוריה. לקוחותיה של שרית החלו לפקוד את סדנאות הקונדיטוריה וללמוד להכין את מה שהם כה אוהבים – בעצמם.
זה בעצם כל הרעיון: לתת לכל אדם, בין שהוא מכיר את תחום האפייה ובין שלא, את המומחיות הספציפית בתחום הקונדיטוריה, כך שיצליח להכין עוגות, מאפים וקינוחים מדהימים.

על שרית טרליוק

שרית טרליוק היא הבעלים של Patissarit, אבל היא לא תמיד הייתה קונדיטורית. למעשה, Patissarit היא התחנה השלישית המשמעותית בקריירה שלה. היא החלה את דרכה המקצועית כמהנדסת מזון (חלק מהמוצרים שפיתחה עדיין נמכרים ברשתות המזון) ולאחר שנים בתחום, עברה לעשור של עשייה בהיי-טק, כמהנדסת תוכנה.


שרית משתתפת באופן קבוע בסדנאות מקצועיות המועברות על ידי קונדיטורים ידועי-שם בארץ ובעולם. היא אוהבת לאפות, אבל היא בעיקר אוהבת להעצים אנשים בכל הגילאים לעשות זאת בעצמם. חוויית הקונדיטוריה מתאימה לכולם – גם למי שסובל מפחד אפייה. כל אחד יכול להיות אופה/קונדיטור מצוין.