קורס קונדיטוריה מקיף

קורס הקונדיטוריה של Patissarit מיועד לאנשים שרוצים לקחת את תחביב האפייה מספר צעדים משמעותיים קדימה – מבלי לוותר על גרם אחד של הנאה.

Patissarit שמחה להשיק קורס קונדיטוריה מקיף בן שני חלקים. כל חלק מורכב מ-6 מפגשים שבועיים. הקורס מקנה למשתתפים כלים בסיסיים בתחום הקונדיטוריה והיכרות עם שלל טכניקות מתקדמות.

הקורס מאושר להחזר שכר לימוד למורים בשנת שבתון ע"י הסתדרות המורים וארגון המורים - בהיקף של 56 שעות אקדמיות (כל חלק הינו בהיקף של 28 שעות אקדמיות).

לאורך מפגשי הקורס, נערוך היכרות עם הבסיס הטכנולוגי והכימי שעומד מאחורי המתכונים השונים ונבין לעומק את תהליכי ההכנה והאפייה המאפיינים אפייה ביתית מודרנית.

מה לומדים?

הקורס מקיף את הידע הבסיסי הנדרש בתחום הקונדיטוריה המתוקה והמלוחה. במסגרת המפגשים, נתעמק בתחומים מגוונים ונלמד לאפות עם בצק פריך, בצק שמרים, בצק רבוך, מרנג ועוד.

במהלך המפגשים נלמד להכין מטעמים שונים כגון עוגות בחושות וקאפקייקס, קישים וטארטים, פוקאצ'ות ורוגלעך, כעכים וגריסיני, פחזניות ואקלרים, מוסים ופטיפורים, עוגיות, בראוניז ועוד. נצבור המון ידע תיאורטי ונלכלך את הידיים בקמח ובצק.

מי מנחה את הקורס?

מפגשי הקורס מועברים באופן פרונטלי ע"י שרית טרליוק, מהנדסת מזון (בוגרת הטכניון) וקונדיטורית בהכשרתה. ניסיונה של שרית כולל שנים רבות של אפייה בקונדיטוריה והנחיית מאות סדנאות.

מה נדרש מהמשתתפים?

הקורס מצריך נוכחות על בסיס קבוע והשתתפות מעשית במלאכת האפייה–ללא מטלות ביתיות.

מתי נפתח הקורס?

חלק א' ייפתח בדצמבר 2017

חלק ב' ייפתח בפברואר 2018

הערות מיוחדות

הקונדיטוריה הינה כשרה (כלים מופרדים, חומרי גלם כשרים). ללא תעודת כשרות.
במפגשים יוגש כיבוד קל. בסיום השיעור נטעם את המוצרים שנכין ביחד.

 

 

לבירורים והרשמה

שלח לחבראייקוןשיתוף בפייסבוק facebookIcon



ממליצים בחום

דני איל

venchik

סדנת גיבוש עובדים אצל שרית כולם נהנו וביקשו עוד ממליץ בחום!

להרחבה

אורית חדייר

venchik

תמיד התענגתי על מאפים שחברותיי אפו, עד ליום שבו הכרתי את נפלאות הקונדיטוריה של שרית

להרחבה

אורית בד

venchik

אחרי שעתיים וחצי עם שרית יצאו 10 בנות מאושרות ומרוגשות עם קופסה מלאה בפינוקים הביתה

להרחבה