כוסות גבינה ופירורים

כוסות גבינה ופירורים

cheesecups

דרגת קושי: קלה

זמן הכנה: חצי שעה

זמן אפייה: 20 דק'

מרכיבים

  • חומרים לשטרויזל קינמון – 250 גר' קמח לבן, 5 גר' אבקת אפייה, 200 גר' חמאה, 100 גר' סוכר דמררה, 2 גר' קינמון
 
  • חומרים לקרם גבינה – 500 מ"ל שמנת מתוקה, 140 גר' סוכר, כפית משחת וניל, 500 גרם גבינה לבנה 9% שומן
 
  • חומרים לקישוט – קופסת תותים שטופים וחתוכים

הוראות הכנה

 להכנת שטרויזל קינמון (כמות כפולה) –

במעבד מזון מעבדים קמח, אבקת אפייה, סוכר וקינמון.

מוסיפים את קוביות החמאה ומערבלים עד להיווצרות פירורים גדולים ולחים.

מניחים במקרר כשעה.

מחממים תנור ל 180 מעלות.

אופים 15-20 דקות ומצננים.

להכנת קרם הגבינה –

מקציפים שמנת מתוקה וסוכר לקצפת יציבה מאד.

מוסיפים את הגבינה והווניל ומערבבים ידנית עד שמתקבל קרם אחיד.

להרכבה –

שמים בכוס כף שטרויזל קינמון.

מזלפים קרם גבינה.

מקשטים בתותים חתוכים.