צ'ורוס

צ'ורוס

סופגניות צ'ורוס לחנוכה

דרגת קושי: מתאים לכולם

זמן הכנה: 25 דקות

זמן אפייה:

מרכיבים

  • 340 מ"ל חלב
  • 7 גר' מלח
  • 7 גר' סוכר
  • 150 גר' חמאה
  • 225 גר' קמח
  • 350 גר' ביצים

הוראות הכנה

הכנה:
מרתיחים חלב, חמאה, סוכר ומלח.
מוסיפים בבת אחת את הקמח ומערבבים במהירות עד אשר כל הקמח נספג והתערובת מתייבשת.
מעבירים למיקסר עם וו גיטרה ומערבלים לקירור.
מוסיפים את הביצים בהדרגה.
מעבירים לשק זילוף עם צנתר משונן.

טיגון:
מחממים שמן ל 180 מעלות.
מזלפים את הבצק לתוך השמן ומטגנים עד שהצ'ורוס מזהיב מכל הצדדים.
מצננים וטובלים את הצ'ורוס בתערובת סוכר ומעט קינמון.