מרשמלו שוקולד

מרשמלו שוקולד

מרשמלו שוקולד

דרגת קושי: בינונית

זמן הכנה: חצי שעה

זמן אפייה: ללא אפייה

מרכיבים

  • 65 גר' חלבון
  • 200 מ"ל מים
  • 300 גר' סוכר
  • קורט מלח
  • 2 כפות קקאו איכותי
  • 20 גר' ג'לטין מרוכך ב 100 מ"ל מים
  • כוס אבקת סוכר + כוס קורנפלור לאיבוק

הוראות הכנה

מעבירים את החלבונים לקערת המיקסר.
מכינים מרנג איטלקי: בקלחת מרתיחים מים, סוכר ומלח ל – 118 מעלות, ובמקביל מקציפים את החלבונים הקצפה קלה.
יוצקים את סירופ הסוכר על דפנות המיקסר המכיל את החלבונים, תוך כדי הקצפה.

ממיסים את הג'לטין בסיר החם.

יוצקים את הג'לטין המומס על דפנות המיקסר תוך כדי הקצפה ומוסיפים את הקקאו.
ממשיכים להקציף עוד 5 דקות.

משטחים את התערובת בעודה חמימה על משטח מאובק באבקת סוכר וקורנפלור.
מאבקים בשכבה עבה גם מעל.

מאחסנים בטמפרטורת החדר למשך מספר שעות, וחותכים לצורה הרצויה. מאבקים מכל הכיוונים כדי למנוע הדבקות.