בראוניז כשרים לפסח

בראוניז כשרים לפסח

בראוניז כשרים לפסח

דרגת קושי: מתאים לכולם

זמן הכנה: 15 דקות

זמן אפייה: 25 דקות

מרכיבים

תבנית מרובעת 35*25

  • 250 גרם שוקולד מריר
  • 200 גרם חמאה
  • 4 ביצים בטמפ´ החדר
  • 300 גר' סוכר
  • 60 גר' קקאו
  • 100 גר' קמח מצה
  • 50 גר' אבקת שקדים
  • 1/2 כפית מלח
  • 200 גר' אגוזי מלך שבורים גס

הוראות הכנה

מחממים תנור ל 180 מעלות.
ממיסים יחד שוקולד וחמאה.
במיקסר מקציפים במהירות גבוהה ביצים וסוכר במשך 5 דקות.
טורפים את קצף הביצים לתערובת השוקולד.
מנפים מעל התערובת קקאו, קמח מצה, אבקת שקדים ומלח וטורפים לתערובת אחידה ומבריקה.
מערבבים פנימה אגוזי מלך ויוצקים לתבנית מרופדת בנייר אפייה.
אופים 25 דקות, עד שהשוליים יציבים, תפוחים וסדוקים והמרכז עדיין רך.
מצננים לחלוטין לפני שפורסים לריבועים.