כוסות טריקולד

כוסות טריקולד

כוסות מוס טריקולד

דרגת קושי: מתאים לכולם

זמן הכנה: 15 דקות

זמן אפייה: ללא אפייה

מרכיבים

  • מוס שוקולד מריר: 500 מ"ל שמנת מתוקה + 250 גרם שוקולד מריר
 
  • מוס שוקולד חלב: 500 מ"ל שמנת מתוקה + 300 גרם שוקולד חלב
 
  • מוס שוקולד לבן: 500 מ"ל שמנת מתוקה + 400 גרם שוקולד לבן

הוראות הכנה

מחממים בסיר שמנת לסף רתיחה.
יוצקים על השוקולד ומערבבים עד שהוא נמס.
מעבירים למקרר ל-4 שעות לפחות, עד שהתערובת קרה מאוד (אפשר להכין עד יומיים מראש)
מעבירים את תערובת השוקולד הקרה למיקסר ומקציפים יחד עד לקבלת קרם יציב.
מעבירים את הקרם לשקית זילוף.
מזלפים את המוס.