איתי בן אליעזר

איתי בן אליעזר

הרצליה



תאריך פירסום: 25/08/16

השתתפתי בשתי סדנאות של שרית: בסדנת השמרים, למדנו להכין מעדנים כגון עוגת שמרים קינמון, באבקה שוקולד, פוקאצ'ה ועוד. מטרתה העיקרית של שרית הייתה להנגיש את נושא השמרים ולהוריד את מפלס "הפחד" מההתעסקות עמם – ובכך היא הצליחה. הקסם של שרית ניכר בכל פרט ופרט, והיה גם בונוס מתוק: את כל מה שהכנו – לקחנו הביתה. אבל הסדנה השנייה בה השתתפתי, הלא היא סדנת הורה-ילד, היא זו שתיחרט לעד בזיכרוני. כמה אושר היה בהכנת קרמבואים ביתיים ופונדאנט שוקולד עם בני הבכור וחובב הבישול, שהיה אז בן שמונה. כמה כיף היה ללוש עמו בצק ולהזליף עמו קרם מתוק. ממש חוויה. אני ממליץ בחום רב (גבוה מחום תנור לוהט) על הסדנאות של שרית. קונדיטורית מיוחדת במינה, שגורמת לך להרגיש הכי בבית במטבח שלה.

חזרה