טל זרזיב

טל זרזיב

תל אביב



תאריך פירסום: 15/04/18

בקצרה חברים: אל תתלבטו. אם חיפשתם סדנת אפייה טובה ומגבשת – אתם במקום הנכון. הגענו אל Patissarit אחרי חיפושים רבים של סדנה שתתאים לנו. ביקשנו ללמוד לאפות קיש עם בצק פריך, שרית הציעה מיד שבזמן שהקיש בתנור – נלמד להכין גם קינוח. קפצנו על ההזדמנות. התייצבנו בשעה שנקבעה ונכנסנו למטבח גדול, מסודר, נקי ומאובזר. על השולחן חיכו לנו תיקיות ובתוכן מתכונים, טבלת המרה, וגם (הכי מיוחד!) הקדשה מיוחדת לחברה לה חגגנו יום הולדת, בצירוף התאריך שלה. כבר ניתנה לנו התחושה שחיכו במיוחד לנו, ואנחנו לא רק "עוד לקוחות".קבענו עם שרית לשעתיים של סדנה – בפועל היא נתנה לנו הרבה יותר. במהלך ההכנה ניתנו לנו הסברים מקצועיים, דוגמא איך לעשות – והרבה הזדמנויות להתנסות בעצמנו.מדדנו, שפכנו, קצצנו, צחקנו, רידדנו, חתכנו, צילמנו, רידדנו שוב ומהשניה שהכנסנו לתנור לא יכולנו להתאפק שהקיש המושקע שלנו (שהריח בהתאם) יצא ממנו. עברנו לקינוח (כבר הרגשנו מומחיות אמתיות) ויצאנו כל אחת עם קופסה הביתה, המון אוכל שהמשפחות זללו, ידע, טיפים למטבח ובעיקר עם זכרונות מצוינים מחוויית יום הולדת יחודית ויצירתית. אחת החברות כמעט לא נכנסה למטבח לפני הסדנה – האחרת אופה ומבשלת המון. שתיהן נהנו ושתיהן למדו. המחיר מתאים לכל כיס, המוצרים איכותיים מאוד, שרית מקצועית ונעימה. מומלץ בחום!

חזרה