מיכל אבידן

כפר סבא



תאריך פירסום: 10/08/16

הגעתי לשרית לסדנת שמרים כדי להתמודד מול האיום הגדול (עבורי) בעולם האפיה. הסדנא הייתה מדהימה – קודם שרית הסבירה את עקרונות האפיה בשמרים, שיתפה בטיפים להצלחה ובטכניקה ולאחר מכן, ניגשנו למלאכה – אפינו והתנסנו בלא מעט סוגי מאפי שמרים, מתוקים ומלוחים, קליעות עוגה שונות, ויצאנו מצויידים לא רק בידע וטכניקה, אלא גם בחוברת מתכונים ועוגות שאפינו בעצמנו. היה מדהים. משם הדרך לסדנת עוגות בחושות היתה קצרה ואני בטוחה שאמשיך להגיע לסדנאות של שרית.

חזרה