רחלי קרמר

כפר סבא



תאריך פירסום: 19/09/16

אין דבר מהנה יותר ליציאה מהשגרה, מהשתתפות בסדנאות האפייה של שרית. להתנתק מהכל לכמה שעות ופשוט לצלול לעולם האפייה ולגלות עולמות חדשים. אצלי זה התחיל עם סדנת שמרים, או כמו שאני קוראת לה, "סדנת התגברות על הפחד משמרים". ניסיתי לא פעם להכין מאפה שמרים, ללא הצלחה מרובה. אף פעם לא הצליח לי. השמרים לא תפחו כמו שצריך, אם בכלל, וכל ניסיון היה מסתיים באשפה. עד שהגעתי לסדנת השמרים של שרית. מאז הספקתי להכין לא מעט מאפי שמרים, תמיד בהצלחה מרובה! קטפתי כל כך הרבה מחמאות, שפשוט הייתי חייבת להשתתף כמעט בכל סדנה ששרית מקיימת – קינוחי כוסות, מאפים מלוחים, בצק פריך, עוגות בחושות, עוגיות בוטיק, לחמי מחמצת, סדנה מיוחדת לפסח וסדנת טארטים קלאסיים! ואכן המחמאות לא איחרו להגיע. היום כבר כולם יודעים שכשצריך להכין קינוח, אני הכתובת. גם אני מצטרפת לשורה הארוכה של ממליצים וממליצות שכבר התנסו בסדנאות האפייה של שרית והפכו למקצוענים של ממש!

חזרה