שרית דקל

שרית דקל

כפר סבא



תאריך פירסום: 31/08/16

מה אומרת לכם המילה "שמרים"? לי היא עשתה צמרמורת ולא גרמה לי אפילו להסתכל פעמיים על מתכון שכלל שימוש בשמרים עד… שהשתתפתי בסדנה של שרית Patissarit ויש לי להגיד עליה כמה דברים ראשית, האווירה – נעימה, מזמינה, כיפית ומפנקת – עם מקום לעבוד, אפשרות לראות כל מה ששרית מדגימה, שפע של חומרים וכלים ומקום ליצירתיות אישית שנית, המקצוענות – סדנה אצל שרית היא דוגמה נפלאה להבדל בין מקצועיות ומקצוענות. כי יש הרבה סדנאות מקצועיות, אבל סדנה מקצוענית כזאת אין. הידע הרב של שרית בתחומי המזון, הפולדר הממתין לכל משתתף בסדנה וכולל את כל המידע הרלוונטי, התשובות הסבלניות לכל השאלות, החומרים המדודים הממתינים למשתתפים בסדנה, הסדר המדויק של הכנת המאפים. בקיצור, מקצוענות בכל פינה ולסיום – הטעם… והריח…. נפלאים, נהדרים, עושים כיף לגוף ולנשמה וכמובן שאי אפשר בלי נ.ב. – שנחלק לשניים: נ.ב. ראשון הוא כמויות המאפים שלקחתי הביתה ונשארו איתי עוד כמה ימים כזיכרון נפלא נ.ב. שני הוא המתכונים וההסברים בהם אני עושה שימוש בכל פעם שאני אופה מאפי שמרים ואחרי זה – נשאר רק להזמין מקום (ומהר) לסדנה הבאה – לא משנה באיזה נושא היאשרית דקל

חזרה