סדנת בצק פריך

שם המנחה: שרית טרליוק
פירוט הסדנה: סדנה לאוהבי המתוקים והמלוחים – ובעיקר הבצקים. בסדנה נלמד את עקרונות העבודה עם בצק פריך ונכין קישים וטארטים נפלאים. פריך – כמו שצריך!

_MG_8012
_MG_7919
_MG_7921
_MG_7954
_MG_7963
_MG_7974
_MG_8059
_MG_8061
_MG_8070
_MG_8103
_MG_8127
_MG_8168
_MG_8187
_MG_8192
_MG_8204
_MG_8207
_MG_8250
_MG_8318
_MG_8329
_MG_8333
_MG_8341

שרית טרליוק

הבעלים של Patissarit, אוהבת לאפות ובעיקר אוהבת ללמד אנשים לעשות
זאת בעצמם. שרית מקיימת שלוש סדנאות בשבוע בלבד, מתוך אמונה שכל
סדנה מצריכה הכנה, אווירה ואינטימיות מושלמת. אחרת, מה הטעם?

ממליצים בחום

מלי נחום

רמת השרון

venchik

נהניתי שיכולתי באופן מעשי להתנסות ולהכין בעצמי מאפים, עוגות וקינוחי כוסות

להרחבה

לימור יצחק

רעננה

venchik

מסבירה באופן יסודי את הבנת האפיה מפנקת את המשתתפים באהבה ומעניקה משלוח מנות

להרחבה

טל זרזיב

תל אביב

venchik

המחיר מתאים לכל כיס, המוצרים איכותיים מאוד, שרית מקצועית ונעימה. מומלץ בחום!

להרחבה