סדנת בצק פריך

שם המנחה: שרית טרליוק
פירוט הסדנה: סדנה לאוהבי המתוקים והמלוחים – ובעיקר הבצקים. בסדנה נלמד את עקרונות העבודה עם בצק פריך ונכין קישים וטארטים נפלאים. פריך – כמו שצריך!

_MG_8012
_MG_7919
_MG_7921
_MG_7954
_MG_7963
_MG_7974
_MG_8059
_MG_8061
_MG_8070
_MG_8103
_MG_8127
_MG_8168
_MG_8187
_MG_8192
_MG_8204
_MG_8207
_MG_8250
_MG_8318
_MG_8329
_MG_8333
_MG_8341

שרית טרליוק

הבעלים של Patissarit, אוהבת לאפות ובעיקר אוהבת ללמד אנשים לעשות
זאת בעצמם. שרית מקיימת שלוש סדנאות בשבוע בלבד, מתוך אמונה שכל
סדנה מצריכה הכנה, אווירה ואינטימיות מושלמת. אחרת, מה הטעם?

ממליצים בחום

עמרי ואוון

רמת גן

venchik

בתור אדם חסר כל קשר לבישול או בעל כישורי מטבח כלשהם, הרגשתי לראשונה שאני מצליח ליצור משהו ואפילו ליהנות מהתהליך

להרחבה

ליאת להב

עץ אפרים

venchik

על הבוקר הגשתי לילדי את הרוגעלך, בבקה ועוגת כוכב… חוסל הכל… התמוגגו

להרחבה

נילי ברלב

רעננה

venchik

יצאנו ( בקושי רב) בשעות הערב, אחרי חוויה בלתי נשכחת, עמוסות במאפים מלוחים ומתוקים פרי ידנו, עם מתכונים מפורטים ומוסברים היטב, ועם שמחה בלב!!

להרחבה